Hyundai Bayon facelift: modificări minore pentru SUV-ul coreean

0
389

Cel mai mic SUV din oferta constructorului coreean Hyundai a primit un facelift optic ce include o serie de modificări ale designului exterior și un interior îmbunătățit.

Hyundai a operat un facelift optic pentru cel mai mic model SUV din gama sa: Bayon. Modelul SUV de clasă mică este bazat pe Hyundai i20 și a fost lansat pe piață în luna martie a anului 2021, fiind un concurent direct pentru modele ca Ford Puma sau Peugeot 2008.

Pentru varianta cu facelift, coreenii au adăugat o serie de tușe noi designului exterior, cel mai semnificativ fiind linia LED ce unește cele două lumini de zi frontale. Grila frontală și spoilerul față sunt redesenate. În spate, bara de protecție are un design nou ce încorporează luminile de ceață și pentru mersul înapoi.

Dotări noi

Hyundai Bayon facelift poate fi echipat cu jante din aliaj cu diametrul de 16 sau 17 inchi, iar caroseria poate avea una dintre cele 9 nuanțe de culoare disponibile. Se poate opta și pentru caroserie vopsită în două nuanțe.

La interior, Hyundai a ales digitalizarea planșei de bord prin integrarea unui display LCD de 4,2 inchi, iar pe consola centrală avem un ecran tactil de 10,25 inchi ca echipare standard.

Ca opțiune, planșa de bord poate avea 10,25 inchi, iar grafica acesteia este personalizabilă. Sistemul multimedia este compatibil cu telefonul mobil prin intermediul Apple CarPlay și Android Auto. Mai avem zonă de încărcare prin inducție pentru telefonul mobil, două porturi USB-C, un port USB-A și sistem audio Bose. La interior avem acum și iluminare ambientală LED.

Pe lista sistemelor active de siguranță avem Lane Following Assist, Forward Collision-Avoidance Assist cu funcție Junction Turning, Smart Cruise Control bazat pe navigație, asistent avertizare unghi mort cu funcție de prevenire a coliziunilor, Driver Attention Warning și Leading Vehicle Departure Alert.

Motorizări pe benzină

Nu există modificări în ceea ce privește gama de propulsoare disponibile. Actualul model oferă motorul 1.2 benzină de 84 CP sau 1.0 turbo de 100 sau 120 CP ce poate fi asociat cu transmisie manuală cu șase trepte sau automată cu 7 trepte.

Nu au fost comunicate prețurile pentru noua variantă cu facelift a modelului Hyundai Bayon.

 

Mai puteți citi:

Noul Hyundai Kona Electric – valoare reziduală crescută

Hyundai Kona: Evoluție previzibilă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 8 = zero