Hyundai Santa Fe: Cel mai mare SUV din gama constructorului coreean a primit un nou look

0
90

Hyundai a operat un facelift important la nivel optic și tehnic pentru cel mai mare SUV din gama sa: Santa Fe. Noul Hyundai Santa Fe este primul model din gama europeană ce va folosi platforma tehnică de a treia generație.

Această platformă este folosită deja de modelul Hyundai Sonata pentru piața americană. Hyundai spune că noua platformă permite o dinamică mai bună, vibrațiile au fost reduse, iar insonorizarea este îmbunătățită.
Hyundai nu a publicat datele tehnice complete ale noului model, dar acesta va fi disponibil în variantă electrificată cu versiuni hybrid și plug-in hybrid.
Cel mai probabil va folosi sistemul PHEV ce se regăsește pe modelul Sonata și oferă 265 CP. Un sistem similar este folosit și de modelul înrudit Kia Sorento. Vor exista și versiuni cu motor pe benzină mild hybrid și diesel.
Modelul a primit și un look nou cu o parte frontală redesenată unde se remarcă o grilă impresionantă și blocuri optice separate.

La interior, materialele au fost îmbunătățite, iar cabina are un aer mai aerisit. Un display tactil de 10.25 este acum prezent în centru înlocuind vechiul ecran de 7 inci. A dispărut și selectorul cutiei de viteze automate în favoarea unui sistem cu butoane.
Noul Hyundai Santa Fe va fi disponibil pe piața europeană începând cu luna septembrie 2020.

Foto: Hyundai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 5 = unu