Toyota Hilux: Facelift optic și motorizare nouă pentru pick-up-ul japonez

0
24

Toyota și-a împrospătat din nou modelul pick-up Hilux. Este al doilea facelift pe care îl primește acest model după lansarea din 2015.

Noua versiune a modelului Toyota Hilux va fi disponibil din această vară și a primit o parte frontală cu modificări de design. Grila are acum un aspect tridimensional, iar spoilerul față este mai agresiv.
Noul model poate fi comandat inclusiv în noua culoare de caroserie bronze metallic. Hilux facelift dispune acum de blocuri optice LED.

La interior, sistemul multimedia a fost updatat, iar display-ul central tactil are acum 8 inch în diagonală. Sistemul permite conectarea unui smartphone prin Apple Car Play sau Android Auto. Pentru o mai bună calitate a sunetului, Toyota oferă un sistem audio JBL de 800 W cu nouă incinte acustice.

Toyota oferă și un nou propulsor diesel cu patru cilindri de 2.8 litri. Noul motor dezvoltă 204 CP și un cuplu motor de 500 Nm. Cu ajutorul noului propulsor, Hilux poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 10 secunde, iar consumul mediu de carburant este de 7.8 litri/100 km.
Transmisia este asigurată de o cutie de viteze manuală cu șase trepte, sau, opțional, cutie automată tot cu șase trepte.
Noul model mai beneficiază de o suspensie mai bună în off-road, iar clienții pot opta și pentru nivelul de top Invincible ce oferă o serie de personalizări suplimentare.
Toyota Hilux facelift va fi disponibil începând cu luna iulie.

Foto: Toyota

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


doi × = 6