Hyundai susține învățământul tehnic

0
38

Un autoturism Hyundai ix35 a fost oferit Colegiului Tehnic Mecanic Grivița din București, pentru dezvoltarea competențelor tehnice ale tinerilor care doresc să urmeze o carieră în domeniul auto.

hyundai-5580hyundai-3186Autovehiculul este disponibil pentru derularea cursurilor de profil tehnic ca instrument de lucru în atelierele de formare ale instituției de învățământ și reprezintă premiul obținut în urma unei competiții desfășurate la nivel european, la care au participat peste 30 de licee din 15 țări. În acest an, cinci autovehicule din gama constructorului coreean vor putea fi utilizate în scopuri educaționale, de către instituțiile de învățământ câștigătoare. În urma concursului colegiul bucureștean s-a clasat pe primul loc obținând cele mai multe voturi. Pe următoarele poziții s-au aflat: Polonia – Automotive Schools Complex Torun; Slovacia – Technicka Akademia; Spania – CIFP Profesor Raul Vasquez și Slovenia – Secondary Vocational and Technical School Bezigrad.

„Suntem conștienți de necesitatea stringentă de tehnicieni calificați în domeniul auto. Modelul oferit dispune de cele mai noi tehnologii, un aspect extrem de important pentru ca viitorii specialiști să fie pregătiți să țină pasul cu cele mai recente evoluții din lumea auto. Rolul acestor inițiative este de a contribui la o mai bună înțelegere a abilităților necesare pentru un mediu de lucru real”, a declarat Teodor Brusalis – director executiv Hyundai Auto România.

Modelul a fost oferit în cadrul unui eveniment special, la care au fost prezenți reprezentanții Colegiului Tehnic Mecanic Grivița, Hyundai Auto România și Junior Achievement România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 − = patru