Hyundai Tucson: primele schiţe ale noului model

0
50

Noul Hyundai TucsonAstăzi au fost dezvăluite primele schiţe de design ale noului model Hyundai Tucson, un SUV de clasa compactă, care va fi prezentat în premieră la Salonul Auto de la Geneva, pe 3 martie 2015.

Peter Schreyer, Preşedinte şi Chief Designer Hyundai Motor Group, a declarat: “Noul Tucson va contribui la ascensiunea imaginii Hyundai la nivel global. Formele îndrăzneţe conferă modelului un aspect impunător. Designul este caracterizat de suprafeţe fluide şi proporţii îndrăzneţe. În plus, grila hexagonală dinstinctivă subliniază apartenenţa modelului la familia Hyundai.”

Ţinuta atletică este accentuată de proporţiile dinamice şi de liniile elegante. În partea frontală, grila hexagonală cu ramă cromată uneşte cele două blocuri optice, pentru un aspect remarcabil.

Hyundai Motor s-a impus pe segmentul SUV, cu peste un milion de unităţi comercializate în Europa începând din anul 2000, momentul lansării modelului Santa Fe.

Primelor schiţe ale modelului Tucson, inclusiv detalii de design oferite de Peter Schreyer, pot fi vizualizate într-un film de prezentare:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt − 2 =