Interviu: Celia – „Băiatul meu este foarte talentat la muzică”

0
66

Celia a lipsit aproape patru ani de pe scenă. A fost o „vacanță fortață”, plină de evenimente încântătoare. Cântăreața s-a mutat în Australia, s-a măritat cu Ardeli și a devenit mama unui băiețel frumos și voios. Dorul de muzică nu i-a dat însă pace. S-a întors în România hotărâtă să-și relanseze cariera, iar prima melodie, „La două capete”, s-a bucurat de mare succes.

Auto Test: Cum a fost reîntoarcerea pe scenă?
Celia: Aș minți să spun că nu mi-a fost greu să mă întorc după această perioadă de absență, dar iubesc foarte mult muzica și acest sentiment m-a ajutat să trec peste momentele dificile. Am muncit foarte mult și sunt bucuroasă că piesa „La două capete”, lansată împreună cu Karym, a avut succes. În ultimele săptămâni am avut multe concerte și am fost tare încântată să aflu că melodia a fost bine primită de fani. Și videoclipul a plăcut foarte mult și după o lună și jumătate pe canalul de YouTube a strâns peste trei milioane de vizualizări.
Auto Test: Știu că la filmările videoclipului ai avut și un mic incident… ceva mai dureros.
Celia: Trebuia neapărat să-mi aduci aminte (râde)? Filmările au avut loc într-o zonă de munte, foarte frumoasă, la Colibița în județul Bistrița Năsăud. Este un loc superb, avem o țară foarte frumoasă. Apa în care am filmat era foarte rece, în plus regizorul a adus și gheață carbonică. Am avut „inspirația” să mă așez pe această gheață și m-am ales cu câteva degerături (râde), dar acum nu mai sunt probleme.
Auto Test: Ai avut emoții la lansarea melodiei?
Celia: A fost frumos, emoționant, am fost înconjurată de oameni dragi… a fost o zi specială pentru mine. M-am întors în țară pentru a progresa și pentru a aduce trăiri frumoase prin muzica mea. Îmi doresc să merg pe același drum și să venim cu piese noi care să ajungă, în timp record, la inimile oamenilor.
Auto Test: Cei doi bărbați din familie, băiatul și soțul, au talent la muzică?
Celia: Soțul meu, Ardeli, nu prea cântă, dar asta nu înseamnă că nu are potențial (râde). Băiatul meu, Angelo, cântă destul de des și simt că are înclinații către muzică.
Auto Test: Îl vei încuraja să încerce o carieră în acest domeniu?
Celia: Am să îi fiu alături și îl voi îndruma toată viața, cu iubire și înțelegere, dar decizia va fi a lui.
Auto Test: Ce muzică se ascultă în familie? Aveți și Celia în playlist?
Celia: Normal că se ascultă și Celia. Angelo este încântat ori de câte ori o vede pe mami la televizor, râde și bate din palme, nu degeaba avem vizualizări multe pe YouTube (râde).
Auto Test: Cum este viața de mamă?
Celia: Este minunată, dar și grea în același timp. Fericirea și iubirea pentru copilul inimii tale îți dau putere și lași deoparte epuizarea. Simt că plutesc atunci când îmi spune „te iubesc” sau când îmi sărută mâinile, fruntea… părul. Am un băiețel tandru și iubitor, îmi încarcă sufletul.
Auto Test: Te-ai adaptat rapid în Australia?
Celia: Mi-a fost greu la început, dar acum îmi place foarte mult. Este frumos, oamenii sunt relaxați, iar natura îți oferă liniște interioară. Îți dai seama… poți să te plimbi kilometri întregi pe malul oceanului și ești doar tu cu omul iubit, nimeni altcineva.
Auto Test: Știu că la nuntă ați venit într-o mașină decapotabilă. A cui a fost ideea?
Celia: Eu am fost cu toate ideile, soțul a fost „musafir” la propria nuntă (râde). Pe el îl obosesc toate deciziile și s-a gândit să mă lase pe mine să pun toate lucrurile la punct. Este adevărat că am ținut cont de faptul că Ardeli este pasionat de mașini, mai ales de cele de epocă.
Auto Test: Îți mai amintești care a fost prima ta mașină?
Celia: O am și acum. Îmi este greu să o vând, am o mulțime de amintiri cu ea. Este vorba de un BMW 330, un automobil pe care l-am cumpărat acum nouă ani, deși nu aveam permis. Eu și echipa mea ne deplasam la concerte cu acest BMW. Ne petreceam mai mult timp în mașină decât acasă.
Auto Test: Acum ai permis de conducere?
Celia: L-am luat în Australia, dar nu-mi place să conduc prea mult, prefer să stau în dreapta șoferului sau mai bine pe banchetă. Când aveam 17 ani am fost implicată într-un accident foarte urât, probabil de aceea nu mă omor cu condusul. Dar îmi plac plimbările pe bicicletă.
Auto Test: Ai scăpat fără vânătăi și julituri cu bicicleta?
Celia: Am luat suficiente căzături cu bicicleta când eram mică. Cred că acum am mai prins puțină experiență și în perioada în care am locuit în Australia ieșeam des la plimbare cu cel mic. Fiecare cu bicicleta lui. Angelo are o bicicletă potrivită pentru vârsta lui și ne distrăm de minune.

Interviu realizat de Sorin BARBU / Foto: arhiva personală Celia

Articolul precedentSAB 2017: Salonul eleganţei
Articolul următorTEST: Peugeot 208 – Fulgerător de obraznic
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 + = paisprezece