Interviuri Auto Test Magazin- Retrospectiva anului 2016

0
63

În Auto Test Magazin avem invitați de seamă în fiecare lună. În anul 2016 am stat de vorbă cu mari sportivi, medici reputați, vedete de televiziune și interpreți de muzică. Am aflat ce planuri au, ce mașini și motociclete le plac, dar ne-au povestit și câteva dintre aventurile haioase sau… mai puțin haioase din trafic. Ne-am gândit, la final de an, să vă amintim câteva dintre interviurile noastre:

retrospectiva anului 2016 (1)Florin Dumitrescu a condus o mulțime de mașini și motociclete… doar la filmări. Simpaticul chef ne-a dezvăluit că nu are permis și o mulțime de fani s-au oferit să-l învețe să conducă.

http://www.autotestmagazin.ro/mai-rar-asa-chef/

 

retrospectiva anului 2016 (12)

Nici Kamara nu are permis, dar este nelipsit din traficul bucureștean. Cum reușește?

http://www.autotestmagazin.ro/kamara-canta-pe-trotineta/

retrospectiva anului 2016 (6)Florin Ristei și-a cumpărat de puțin timp o mașină de 40.000 de euro. Ne-am întâlnit, am făcut câteva poze și l-am lăsat să plece în căutarea celebrei Dana.

http://www.autotestmagazin.ro/florin-ristei-nu-am-prietena-o-astept-pe-dana/

retrospectiva anului 2016 (19)Merge pe motor însoțit de o armată… de îngeri. Nicu Covaci, unul dintre fondatorii Phoenix, și-a spus povestea palpitantă în…

http://www.autotestmagazin.ro/nicu-covaci-phoenix-este-viata-mea-sufletul-meu/

retrospectiva anului 2016 (10)Gina Pistol a vrut să-și cumpere Tico, dar acum conduce un Audi Q3. Și totuși, cea mai frumoasă călătorie a fost pe „El Camino”, un drum de o mie de kilometri pe care l-a străbătut pe jos.

http://www.autotestmagazin.ro/gina-pistol-visul-meu-a-fost-sa-mi-cumpar-un-tico/

retrospectiva anului 2016 (18) Profesorul Mircea Beuran este unul dintre cei mai renumiți chirurgi din România. Puțini știu că a suferit mai multe accidente în trafic, după ce a adormit la volan.

http://www.autotestmagazin.ro/mircea-beuran-de-la-cart-la-bisturiu/

retrospectiva anului 2016 (15)

Liviu Păunescu este medic la ambulanță și în timpul liber aleargă la raliuri. S-a dat peste cap de opt ori cu mașina, și-a rupt vreo două coaste, dar nu s-a gândit nicio clipă să se retragă. Ne-a spus secretul în…

http://www.autotestmagazin.ro/medicul-pilot/

retrospectiva anului 2016 (9)A câștigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, iar peste patru ani l-a făcut să plângă pe Maradona. Gabi Balint și-a spus povestea în Auto Test Magazin.

http://www.autotestmagazin.ro/bikerul-pele-balint/

retrospectiva anului 2016 (5)Un român a străbătut patru mii de kilometri, pe celebra Route 66 din SUA, la volanul unei Dacii care împlinește curând 40 de ani. Ne-a povestit întreaga aventură.

http://www.autotestmagazin.ro/eduard-palaghita-cu-dacia-in-sua/

retrospectiva anului 2016 (13)

Cu primii bani din box și-a ajutat părinții. A doua oară și-a cumpărat o mașină deși nu avea permis de conducere. Un interviu savuros cu unul dintre cei mai mari pugiliști ai României găsiți pe…

http://www.autotestmagazin.ro/de-vorba-cu-leonard-doroftei-despre-masini/

 

 

 

 

Articolul precedentINTERVIU: Dragoş Bucur şi „mașina albă, mașina neagră“
Articolul următorTESTE: Retrospectiva anului 2016
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


7 − unu =