Jackie Chan, căpitan de vas

0
49

Jackie Chan, cunoscutul actor din filmele de acțiune este proprietar de iaht. Și nu orice fel de iaht. Jack Chan va conduce un iaht de lux, fabricat în China.

Ambarcațiunea se numește Ruiying 125 și a fost prezentată în orașul chinez Huludao, într-o ceremonie la care au participat politicieni, bancheri și numeroase personalități din regiune. Cu această ocazie, actorul născut în Hong Kong a primit și cheia orașului.

Jackie Chan a fost nerăbdător să încerce ambarcațiunea și a plecat în larg, iar jurnaliștii prezenți la fața locului au spus că a coordonat călătoria din cabina de comandă. Producătorul nu a dat prea multe detalii despre iaht, dar este clar că actorul are suficient loc pentru a-și exersa loviturile de arte marțiale. Jackie are nevoie de un loc unde să se mențină în formă. Are 63 de ani, dar continuă să refuze dublura pentru scenele de luptă și își face singur cascadoriile.

Ambarcațiunea are o lungime de 38 de metri și este echipată cu două motoare Caterpillar de peste 1900 CP. Noul proprietar are la dispoziție trei punți, iar una dintre ele va putea fi utilizată și ca heliport. Ambarcațiunea are terasă, jacuzzi, saună, săli pentru karaoke și gimnastică, bucătărie, bar și cameră de zi. Jackie Chan a mărturisit că în maximum doi ani va avea un iaht și mai mare, lung de 46 de metri, ce va fi construit de șantierul naval din Jinlong. Analiștii spun că iahtul lui Jackie este o nouă dovadă a expansiunii acestui domeniu în China. Clienții din Asia folosesc foarte mult iahturile pentru întâlniri de afaceri și le aleg pe cele fabricate în China pentru că sunt mult mai ieftine decât cele din Statele Unite și Europa. Motivele sunt simple. Forța de muncă este mai ieftină, la fel și materialele, așa că diferența de preț este chiar și de la 30 la sută.

Articolul precedentPovestea denumirilor modelelor auto
Articolul următorRAR: Piața auto – provocări și tendințe
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


noua × 2 =