Jaguar E-PACE, direct în Cartea Recordurilor

0
69

Jaguar E-PACE (9)

Jaguar E-PACE și-a făcut o intrare spectaculoasă în scenă. Cel de-al doilea SUV din gama Jaguar a ajuns direct în Cartea Recordurilor, înainte să înceapă vânzările. Cum a reușit acest lucru? A răspuns la întrebarea dacă un Jaguar poate să zboare. Și se pare că poate…

Jaguar E-PACE (3)

Mașina a sărit de pe o trambulină, s-a răsucit în jurul axei sale la 270 de grade, a parcurs în aer 15.3 metri și a aterizat… pe roți. La volan s-a aflat un magician: cascadorul profesionist Terry Grant. Britanicul ne-a încântat și la București, anul trecut, la SAB Spring Edition.

Ce ar fi de spus de noul Jaguar E-PACE? La exterior seamănă foarte mult cu Jaguar F-PACE, dar a „furat” câteva caracteristici și de mult mai sportivul F-TYPE. La capitolul motorizare există două variante pe benzină și trei diesel. Cea mai puternică versiune, un „benzinar de 300 de CP” atinge viteza maximă de 243 de km/h și are nevoie de 6.4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Propulsoarele pot fi cuplate la o transmisie manuală în șase trepte și una automată cu nouă trepte.

Jaguar E-PACE (8)Noul Jaguar este dotat cu o serie de tehnologii noi: airbag pentru pietoni, sistem de monitorizare a unghiului mort, dar și o tehnologie care îi permite să frâneze autonom când detectează un pieton.

Jaguar E-PACE (5)Jaguar E-PACE (6)

https://www.youtube.com/watch?v=H8NExnW8fNM

Articolul precedentINTERVIU: Comandor Ionuţ Arghiropol – Omul din carlingă
Articolul următorNoul Ford Fiesta
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× unu = 6