Jaguar F-PACE: SOLDATUL UNIVERSAL

0
45

737564_Jaguar-C-X17_studio0

Noul Jaguar F-PACE a fost testat la limită aproape 400.000 de kilometri în cele mai dure locuri de pe planetă.

Mai întâi a avut de înfruntat praful și arșița din Dubai, unde a mers și la temperaturi de peste 50°C la umbră. După câteva zile a ajuns și pe gheața din nordul Suediei. Aici termometrul arată destul de des -40°C. Mașina s-a descurcat de minune și i-a convins pe managerii constructorului britanic să o prezinte publicului luna viitoare, la salonul auto de la Frankfurt.CLICK PENTRU VIDEO

c-x17-three-quarter

 

Noul SUV al celor de la Jaguar este proiectat să ofere o combinație de performanțe sportive, design și caracter practic. Britanicii sunt convinși că acest model va câștiga bătălia cu cel mai dur rival, Porsche Macan. Cel mai ieftin produs costă aproape 50.000 de euro.

737571_Jaguar-C-X17_studio1 737852_c-x17_exterior_03 c-x17-three-quarter f-pace-front-on f-pace-rear

Articolul precedentMihai Leu – interviu în exclusivitate
Articolul următorBluesummer: Vară albastră și electrică
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


4 + = cinci