Jeep Avenger: debut comercial pentru versiunile cu motorizări termice

0
342

Avenger, cel mai mic model din gama Jeep, și-a completat oferta cu două motorizări termice pe lângă varianta full electric. Noile variante au debutat comercial pe piața din România cu prețuri de la 22.500 euro.

Jeep Avenger a debutat anul trecut la Salonul Auto de la Paris în variantă complet electrică. Apreciat de publicul european, cel mai mic SUV din gama Jeep a strâns deja peste 40.000 comenzi. Desemnat ”Mașina Anului 2023 în Europa”, Jeep Avenger își mărește acum oferta comercială prin introducerea unor versiuni cu motorizări convenționale.

Gama modelului Jeep Avenger este acum compusă din varianta complet electrică, cu motor de 156 CP, alături de care clienții pot alege acum între două variante pe benzină. Ambele au sub capotă propulsorul turbo cu trei cilindri de 1,2 litri, iar diferența este dată de faptul că versiunea e-hybrid utilizează un sistem mild hybrid la 48 V cu starter-generator de 29 CP și 55 Nm. În ambele variante, motorul termic oferă 100 CP.

Versiunea Jeep Avenger MHEV poate fi comandată doar în combinație cu transmisia automată cu șase trepte.

Pentru versiunea de bază cu motor 1,2 turbo de 100 CP și 205 Nm, transmisia poate fi manuală cu șase trepte, puterea fiind transmisă către puntea față. Poate fi comandată cu echipările Longitude de la 22.500 euro și Altitude de la 24.500 euro.

Versiunea 1.2 MHEV AT6 poate fi comandată cu echipările Longitude de la 25.000 euro, Altitude de la 27.000 euro și Summit de la 30.000 euro.

Pentru varianta 100% electrică, prețurile încep de la 39.700 de euro. Aceasta utilizează un motor electric de 156 CP, baterie de 54 kWh și are o autonomie maximă de 400 de kilometri.

Confort sporit

Noul Jeep Avenger MY24 vine cu îmbunătățiri în materie de confort, inclusiv acoperișul Open-Air Sky Roof și scaunul șoferului acționat electric cu funcție de masaj și îmbrăcat în piele, care oferă un suport optim.

Echiparea Longitude vine cu aer condiționat, sistem multimedia cu ecran tactil de 10,25 inci, display multifuncțional de 7 inci integrat între instrumentele de bord, faruri full LED, banchetă fracționabilă, selector moduri de condus All-Terrain, Hill Descent Control, asistent de bandă, pilot automat și jante din aliaj de 16 inci.

De la echiparea superioară Altitude, lista de dotări standard include climatizarea automată, ecran de 10,25 inci pentru planșa de bord, pilot automat adaptiv, jante din aliaj cu diametrul de 17 inci.

Pentru echiparea de top Summit avem marșarier cu ghidaj dinamic, asistent de unghi mort și senzori de parcare 360 grade, iluminare ambientală multicoloră și jante din aliaj de 18 inci cu pneuri 215/55.

 

Mai puteți citi:

Jeep Grand Cherokee, o nouă etapă

Jeep în lumea LEGO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


8 + = saptesprezece