Jeep în lumea LEGO

0
81

Luna cadourilor a debutat pentru cei de la Jeep și grupul LEGO cu primul model SUV al constructorului american, o replică în maniera specifică producătorului de „mini cărămizi”, un Jeep Wrangler Rubicon unic. 

Macheta constructivă imită forma binecunoscută, designul și capacitățile legendare off-road ale vehiculului real și este gata să facă față oricărei aventuri la care va lua parte alături de oricare copil, însă este recomandat ca acesta să depășească vârsta de 9 ani. Modelul va oferi o experiență palpitantă în timpul construcției sale pentru fanii LEGO de toate vârstele, pe măsură ce aceștia recreează sistemele 4×4 performante, montează anvelopele de teren, scaunele spate rabatabile și fixează grila clasică cu șapte fante. Construcția completă cuprinde 665 de piese și reproduce o mulțime de caracteristici specifice celebrului Wrangler Rubicon.

Deschiderea ușilor și a capotei permite explorarea în detaliu a interiorului SUV-ului jucărie. Sistemul de direcție mișcă roțile din față prin intermediul unui buton rotativ montat în spatele cabinei, iar puternica suspensie articulată îi va îndemna pe viitorii „mini constructori” să-și testeze modelul pe tot felul de obstacole. Mai ales că are și un troliu perfect funcțional. Paternul de culori este cunoscuta combinație galben-negru care arată captivant mai ales când mini modelul se află în acțiune. Micul Jeep Wrangler Rubicon măsoară peste 12 cm înălțime, 24 cm lungime și 13 cm lățime făcând din acesta o mașină cu dimensiuni excelente pentru joacă sau pentru simpla sa expunere.

„Jeep Wrangler este un simbol în lumea off-road”, a spus Lars Thygesen, designer LEGO Technic. „Rubiconul are o mulțime de detalii foarte apreciate de fanii 4×4 din întreaga lume, așa că pentru mine a fost important să implementez cât mai multe dintre caracteristicile autentice și puternice ale autovehiculului real în replica LEGO Technic. Sper că fanii LEGO și iubitorii de vehicule de teren se vor bucura de toate aspectele sale, inclusiv suspensia, troliul și manevrabilitatea pe care le-am dezvoltat alături de talentata echipă de design Jeep.”

„Întrebați orice proprietar Jeep Wrangler și vă vor spune că vehiculul lor este doar o versiune mai mare a acestui nou set LEGO”, a spus Mark Allen, șeful Jeep Design. „Proiectarea Jeep Wrangler le va permite să îl dezmembreze, completeze, reconfigureze, să i se adauge piese noi inspirate de la echipa noastră Mopar și apoi să fie reasamblat. Acest LEGO Technic Jeep Wrangler ar trebui să aducă un nou nivel de bucurie entuziaștilor noștri Jeep și să ajute la inspirația viitorilor designeri către marcă.”

The Jeep® brand and the LEGO Group reveal the Jeep Wrangler Rubicon LEGO® Technic™ model.

Mini modelul va fi disponibil chiar de la începutul anului viitor la un preț recomandat de 50 USD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− trei = 3