Jeep introduce o nouă motorizare pe benzină de 1.3 litri pentru SUV-ul Compass

0
38

Jeep a realizat un update tehnic pentru SUV-ul Compass. Constructorul a adăugat o nouă motorizare turbo de 1.3 litri ce poate oferi 130 sau 150 CP și versiuni plug-in hybrid.

Modelul Compass este fabricat în Europa, la uzina FCA din Melfi, Italia. Odată cu update-ul tehnic pentru anul 2020, modelul Compass a primit și culori noi pentru caroserie, jante cu design nou și noul sistem de infotainment cu display tactil de 8.4 inch.


Jeep a înlocuit propulsorul turbo pe benzină de 1.4 litri cu un nou motor turbo de 1.3 litri. Noul propulsor cu patru cilindri poate fi comandat în versiune de 130 CP sau 150 CP, iar cuplul maxim este de 270 Nm.
Noul motor este asociat cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte pentru versiunea de 130 CP, în timp ce varianta mai puternică poate fi cuplată și cu transmisia automată cu șase trepte și două ambreiaje. Motorizările pe benzină folosesc acum un filtru de particule pentru a respecta normele de poluare.


În gama modelului Compass rămâne și motorul diesel 1.6 Multijet de 120 CP și 320 Nm. Noile versiuni sunt disponibile începând cu luna iunie.
Jeep mai adaugă în gama modelului Compass și versiuni plug-in hybrid. Numite 4xe, acestea folosesc un sistem hibrid de propulsie format din propulsorul de 1.3 litri și un motor electric. Noul Jeep Compass 4xe va putea fi configurat în versiuni de 190 sau 240 CP. În mod full-electric, modelul Compass 4xe va avea o autonomie de 50 km.
Noul Jeep Compass 4xe va fi lansat în a doua parte a anului 2020.

Foto: Jeep

http://www.autotestmagazin.ro/jeep-compass-busola-americana-indica-romania/

http://www.autotestmagazin.ro/jeep-compass-micul-cherokee/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


8 + opt =