Jeep Wagoneer S – 4×4 electric premium

0
217

Marca americană agită apele din segmentul SUV dezvăluind primele imagini ale Jeep Wagoneer S, primul său model electric cu baterie (BEV).

Este o reiterare a emblematicului SUV din anii ’60 și va fi vândut mai întâi în SUA din toamna acestui an și apoi pe piețele importante din întreaga lume.

În 1963 emblematicul Jeep Wagoneer era considerat primul SUV modern din industrie etalând un interior luxos, materiale de lux și dotări premium. Astăzi, aflat la a patra generație Wagoneer, în două dimensiuni de șasiu, marca americană oferă câteva detalii despre primul său SUV integral electric la nivel mondial.

Jeep Wagoneer S va fi oferit exclusiv ca BEV având standard tehnologia 4xe cu management pe toate terenurile și performanțe extinse, americanii anunțând o putere dezvoltată de 600 CP și atinge 96 km/h în aproximativ 3,5 secunde. Viitorul model este condus de eficiența aerodinamică, designul său exterior elegant fiind marcat în mod unic de o grilă reima­gi­na­tă, iluminată cu LED-uri, exclusivă în clasă, cu șapte sloturi marca Jeep și în spate de un eleron la nivelul acoperișului care anunță dinamica viitorului SUV. Este primul model care folosește platforma STLA-Large nativă BEV, extrem de flexibilă, cea anunțată recent de grupul Stellantis.

Interiorul său axat pe tehnologie este la fel de remarcabil și demonstrează o integrare complexă a tehnologiei cu arta. Jeep Wagoneer S dispune de tehnologie premium integrată, detaliile artizanale fiind realizate cu meticulozitate. Designul interior include și un centru de control personalizat al șoferului, cu un comutator Selec-Terrain unic exclusiv al mărcii Jeep și iluminare ambientală dinamică, selectabilă într-o serie de culori. Jeep Wagoneer S va dispune, de asemenea, de o trapă panoramică standard cu două geamuri și, extinzând colaborarea exclusivă a mărcii Jeep cu McIntosh, va oferi un sistem audio McIntosh premium cu 19 difuzoare, exclusiv pentru segmentul său.

 

Vă recomandăm și:

Jeep Avenger: debut comercial pentru versiunile cu motorizări termice

Jeep Grand Cherokee, o nouă etapă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


noua − 3 =