Jerry Seinfeld și-a vândut mașinile

0
49

obama-seinfeld

Auto Test Magazin a descoperit că actorul Jerry Seinfeld, protagonistul serialului de comedie cu acelaşi nume, a vândut 17 dintre maşinile sale de colecţie. Cele 17 automobile i-au adus starului american aproape 23 de milioane de dolari.

jerry seinfeld

La licitația organizată de  Gooding and Co. în Amelia Island,  Seinfled a scos la vânzare 15 automobile Porsche și două automobile Volkswagen. Printre masinile vândute s-a aflat si un Porsche Carrera GT, o bijuterie cu un statut special. Actorul american a cumpărat-o în anul 2007 cu condiția ca automobilul să nu fie niciodată condus. A fost una dintre condițiile impuse de producător. Seinfeld a ținut mașina doar ca piesă de muzeu și nu a avut voie să-i facă nicio modificare. Prototipul a ajuns acum în garajul unui colecționar pentru 1,5 milioane de dolari.

2000-porsche-carrera GT

Cea mai scumpă dintre maşinile vândute a fost un model Porsche 550 Spyder din 1955, al cărui preţ final a fost de 5,3 milioane de dolari.

Articolul precedentTEST: Yamaha MT-09 – În formă maximă
Articolul următorCei mai bogați șoferi… pe străzile din Londra
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


unu × 3 =