Kia Picanto facelift: mici retușuri

0
43

Kia a dezvăluit primele imagini ale restyling-ului modelului Picanto, care se concentrează, în principal, pe versiunile X-Line și GT Line. Motoarele sunt aceleași, dar cu ceva update-uri, plus o nouă transmisie automată.

Facelift-ul celui mai mic model Kia înseamnă jante și culori noi, bara de protecție față reproiectată, grilă, faruri și stopuri ușor modificate: retușurile exterioare sunt variate, dar discrete. În interior, în afară de noile opțiuni de culori și țesături, marea noutate este pachetul de siguranță standard: sistem de detectare a pietonilor cu frânare de urgență, kit de supraveghere a unghiului mort, asistență pentru păstrarea benzii de rulare și monitorizarea stării de oboseală a șoferului. Deasemenea, centrul multimedia are un ecran tactil nou, de opt inci (20 cm) diagonală, și oferă noi funcții online și conectivitate Android Auto și Apple CarPlay.

Cele trei versiuni de motorizare, toate pe benzină, sunt aceleași: 1.0 67 CP, 1.2 84 CP și 1.0 turbo de 100 CP. S-au făcut, însă, unele modificări la injecție, reciclarea gazelor și admisie, pentru reducerea consumului și a emisiilor de noxe. Cea mai mare veste la capitolul tehnic este sosirea unei noi cutii de viteze automatizată (manuală pilotată), cu 5+1 rapoarte, ce înlocuiește vechea transmisie automată cu 4+1 trepte.

Kia Picanto facelift va ajunge în Europa în toamna viitoare, moment în care îi vor fi anunțate și prețurile.

Foto: Kia

http://www.autotestmagazin.ro/kia-rio-facelift-sisteme-de-asistenta-noi-si-microhibridizare/

http://www.autotestmagazin.ro/kia-motors-slovacia-anunta-reluarea-productiei/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci × 1 =