Lexus RC F în ritmul inimii tale

0
65

Lexus a creat primul vehicul din lume care transpune bătăile inimii șoferului într-un pattern vizibil pe caroseria mașinii.

Este vorba despre Lexus RC F coupé, model rezultat din colaborarea dintre Lexus Australia și agenția de publicitate M&C Saatchi. Mai multe tehnologii au fost integrate în autovehicul pentru a putea monitoriza bătăile inimii șoferului. Apoi, datele obținute sunt transmise caroseriei. Aceasta beneficiază de vopsea electro-luminescentă (Luminor) ce reacționează la impulsurile electrice, strălucind în ritmul bătăilor inimii șoferului.

Articolul precedentFemei bune în domeniul motorsportului
Articolul următorDaewoo Matiz – nepotul neştiut al lui 500…
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


8 × = saizeci patru