Marele picnic Dacia

0
44

Marele Picnic Dacia 2016  (4)Peste 11.000 de participanți din întreaga lume au fost prezenți la Marele Picnic Dacia 2016 care a avut loc pe 26 iunie, pe Domeniul Courson, lângă Paris. Marca românească, Dacia, a stabilit noi recorduri de vânzări în întreaga lume comercializând patru milioane de autovehicule.

Marele Picnic Dacia 2016  (1)Mașina cu numărul 4.000.000 este un Duster pe care Denys Charrasse l-a cumpărat de la agentul Dacia din orașul sau, Saint-Quentin-en-Yvelines, intrând astfel în istoria mărcii. Denys Charrasse a fost întâmpinat și sărbătorit în cadrul Marelui Picnic Dacia din Franța de către 11.212 de participanți la eveniment care au avut posibilitatea să se semneze sau să lase un mesaj pe mașina Duster special pregătită.

Marele Picnic Dacia 2016  (3)Dacia se comercializează în prezent în 44 de țări. În Franța, principala piață de vânzare a mărcii romanești, Dacia ocupă în acest moment cea de-a cincea poziție în topul automobilelor cumpărate, în timp ce Sandero este cel mai vândut model.

Articolul precedentUn vehicul de luptă periculos…
Articolul următorNoul Citroen C3
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt × 2 =