Noul Citroen C3

0
64
Post-production : Astuce Productions

noul citroen c3 (12)Producătorul francez dezvăluie noul Citroen C3 hatchback cu cinci uși, cea mai recentă realizare a unui best-seller comercializat în peste 3,6 milioane de exemplare, începând cu anul  2002.

noul citroen c3 (13) Noul Citroen C3 este dotat cu tehnologii de ultimă oră, incluzând, în premieră mondială, sistemul CitroenConnectedCam, o cameră HD care permite distribuirea directă pe rețelele de socializare a videoclipurilor și fotografiilor realizate pe durata călătoriei în scopul vizionării ulterioare sau ca probă în caz de accident.

Sistemele de asistență din timpul conducerii mai includ navigația conectată 3D cu recunoaștere vocală, funcția de avertizare la părăsirea benzii de circulație și supravegherea unghiului mort. Noul Citroen C3 oferă, de asemenea, o gamă variată de motorizări, cu consum redus (PureTech benzină, BlueHDi diesel), precum și ultima generație de transmisie automată, cutia de viteze EAT6.

Articolul precedentMarele picnic Dacia
Articolul următorAlfa Romeo Giulia de 5 stele
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 6 = trei