Mărțișoare de la RAR de 1 Martie

0
78

De 1 Martie inspectorii Registrului Auto Român au fost prezenți în trafic, încă de dimineață, pe drumurile din toate județele țării. Misiunea lor? Să pună zâmbete pe chipul participantelor la trafic și să le ofere mărțișoare.

1 Martie este singura zi din an când inspectorii din trafic ai Registrului Auto Român sunt mai interesați de conducătorii auto decât de autovehicule. În ciuda vremii și a vremurilor, colegii noștri au fost alături de mii de doamne și domnișoare din întreaga țară care au primit cu zâmbetul pe buze mărțișoarele oferite de inspectori.

Domnii nu trebuie să se simtă însă neîndreptățiți, de a doua zi RAR reia controalele obișnuite în trafic, prin care se asigură că toate autovehiculele care circulă pe drumurile publice îndeplinesc condițiile tehnice necesare.

Întâlnirile în trafic cu Registrul Auto Român pot fi la fel de plăcute ca cele din 1 Martie, dacă aveți grijă de starea tehnică a autovehiculului pe care îl conduceți!

Întreaga echipă RAR vă dorește o primăvară frumoasă, plină de soare, dorințe împlinite și multe bucurii!

Foto: Echipa RAR

Articolul precedentMădălina Pitiș: „Grupul WIMA este absolut fabulos”
Articolul următorDacia Bigster – un pas mare pentru Dacia
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 8 = saisprezece