Mașină pentru căței

0
54
Nissan X-Trail 4Dogs
Nissan X-Trail 4Dogs
Nissan X-Trail 4Dogs

Nissan 4Dogs este un X-Trail modificat, devenind o mașină pentru căței. Este proiectat special de producătorii japonezi pentru a transporta câinii în cele mai bune condiții.

Dacă Nissan X-Trail (unul dintre primele crossovere produse de această marcă) a fost gândit pentru aventurile de familie, cum spuneau la un moment dat reprezentanţii producătorului, noul concept Nissan X-Trail 4Dogs este dedicat confortului optim al patrupedelor.

Nissan X-Trail 4Dogs

Nissan X-Trail 4Dogs

Mașina este special realizată pentru aceștia și transformă spațiul standard de încărcare pentru bagaje, plasat în spatele automobilului, într-un compartiment de călătorie personalizat pentru căței. Are o capacitate de 445 litri, este îmbrăcat în piele și poate găzdui doi simpatici patrupezi. Acest model este dotat cu câteva instrumente extrem de utile pentru îngrijire. Merită menționat dușul special în formă de cerc, care curăță cățelul când trece prin el și oferă o spălare completă după o plimbare prin noroi. De asemenea, sub compartimentul unde călătoresc amicii necuvântători, există și un uscător cu care poți să grăbești zvântarea blănii! Așadar, nicio urmă de murdărie în interior.

Nissan X-Trail 4Dogs

O rampă de urcare extensibilă permite patrupedelor de orice dimensiune să intre foarte ușor și fără grija că mașina se murdărește, așa cum s-ar putea întâmpla atunci când urcă direct. Conceptul are și un vas special de plastic pentru hrană, greu de răsturnat, foarte util, dar și un pat de lux, din pluș, și hamuri de transport pentru siguranță și confort.

Nissan X-Trail 4Dogs
Nissan X-Trail 4Dogs
Nissan X-Trail 4Dogs
Nissan X-Trail 4Dogs

Piesa de rezistență a acestui echipament este „dog-cam”, o cameră în ambele sensuri, pentru ca șoferul și cel mai bun prieten al omului să se poată vedea reciproc. Compartimentul din spate este dotat cu un ecran LCD de 10 inci. Acest ansamblu a fost integrat în sistemul de infotainment și îi permite astfel proprietarului să-și calmeze amicii dacă devin agitați.
masina pentru catei (2)Toate aceste dotări îl transformă pe X-Trail în autoturismul ideal atât pentru nevoile proprietarilor, cât și ale patrupedelor, chiar și atunci când vine vorba despre un drum mai lung.
Deși Nissan X-Trail 4Dogs este un doar un concept în acest moment, dar într-un viitor nu foarte îndepărtat, comercializarea acestui model ar putea deveni  realitate. Proiectul a fost creat în urma unui studiu realizat de The Kenel Club din Marea Britanie care este cel mai vechi club canin din lume. Cercetarea arată că deținătorii de animale ar face orice pentru confortul acestora, pentru că în 99,9% din cazuri sunt considerați parte din familie, așa că este evident de ce s-a realizat un astfel de proiect.

Text: Cristina POP / Foto: NISSAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


7 + sapte =