Maşina reginei a fost scoasă la vânzare

0
49

masina reginei (4)Maşina reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, cunoscută pentru faptul că a călătorit mereu cu stil, a fost scoasă la vânzare.

În flota regală s-a aflat, până în 2014, un Bentley Mulsanne din anul 2012. Autovehiculul are un motor de 6,75 litri, jante de 20 de inci, interior din piele și poate ajunge la 96 km/h în doar 5,1 secunde.

masina reginei (3) masina reginei (5)Viteza maximă pe care o poate atinge este de 296 km/h, mai mult decât dublul limitei admise pe autostrăzile din Marea Britanie. Bolidul a fost folosit in exclusivitate de Alteța Sa în numeroase călătorii și se mândrește cu mai puțin de 6.000 de mile parcurse (aproximativ 10.000 km). Bramley Motor Cars a scos la vânzare Bentley-ul reginei  la un preț de 200.000 de lire în showroom-ul din Surrey.

masina reginei (1)

Articolul precedentMircea Beuran: de la cart la bisturiu
Articolul următorAMG: Camping premium
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 − = sase