Mercedes-Benz EQS: spectaculos de sigur

0
87
Sursa Foto: Mercedes

Mercedes-Benz EQS continuă să fie o provocare. Noul model a primit mai multe îmbunătățiri: baterie de capacitate mărită, modificări de design și și lansarea unei ediții speciale MANUFAKTUR Selection. Producătorul susține că multe dintre aceste schimbări au fost introduse, în urma sugestiilor primite din partea clienților.

Mercedes-Benz a făcut mai multe modificări la modelul său electric de top, EQS

În primul rând, noul Mercedes-Benz EQS va avea o autonomie extinsă și ca câștiga până la 82 de kilometri. Acest lucru este posibil, după ce a fost instalată o baterie cu o capacitate de 118 kWh de la 108,4. Autonomia maximă a modelului EQS 450 4MATIC va crește, de exemplu, de la 717 la 799 de kilometri, ceea ce înseamnă o creștere de peste 11%. EQS 450+ va avea o autonomie între 683 și 822 de kilometri, depășind pragul de 800 de kilometri.

Datorită capacității mari de recuperare în utilizarea zilnică, discurile de frână sunt folosite mai rar decât la modelele cu motoare cu ardere internă. În viitor, o funcție specială va menține sistemul de frânare prin aplicarea periodică a plăcuțelor pe discuri.

EQS este acum echipat cu un nou radiator cu aplicații cromate, disponibil standard în linia Electric Art, iar grila acestuia se integrează mult mai bine cu farurile.

Noutățile se reflectă și în interior, unde duzele de ventilație de pe stâlpii B sunt acum încadrate în crom galvanizat. Perna suplimentară din spate este îmbunătățită cu detalii din piele Nappa. Modelele Mercedes-Benz EQS sunt echipate cu pachetul opțional Rear Comfort Plus, care include scaune executive și beneficiază de un suport special pentru picioare înclinat pe partea dreaptă în compartimentul din spate, care amplifică confortul.

Confort îmbunătățit. Ce schimbări s-au adus la interior

Ca parte a pachetului Rear Comfort Plus, scaunul pasagerului poate fi rabatat în față, iar spătarul din spate poate fi reglat până la 38 de grade, oferind astfel mai mult spațiu. Echipamentul opțional include încălzirea scaunelor Plus și încălzirea din zonele gâtului și umerilor pe bancheta din spate, precum și reglarea pneumatică a adâncimii scaunului.

Mercedes-Benz oferă acum și o variantă avansată a sistemelor de asistență la conducere din gama SAE Level 2 în Europa. Cu Automatic Lane Change (ALC), schimbarea automată a benzii este acceptată pe autostrăzi cu două benzi separate structural, cu o limită de viteză specificată de cel mult 140 km/h. În modelele modificate EQS din 2024 funcția este instalată din fabrică.

Dacă un autovehicul se deplasează mai lent, mașina poate iniția singură schimbarea benzii într-un interval de viteză de 80-140 km/h. Dacă radarele detectează suficient spațiu și sunt identificate marcajele benzii de circulație, acesta poate depăși complet automat autovehiculul mai lent din față.

Ca parte a actualizării modelului, Mercedes-Benz EQS include și ediția specială MANUFAKTUR Selection cu caracteristici rafinate. Această versiune exclusivă este vopsită în obsidian metalic, iar alternativ sunt disponibile și culorile exterioare Opalite White și Night Black MAGNO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 4 = noua