Modele BMW sub lumina Portugaliei – a doua ediţie a expoziţiei #BMWPhotoCamp la Galeria Galateca

0
77

#BMWPhotoCamp a ajuns la a treia ediţie a proiectului şi la a doua prezentare a lucrărilor într-o galerie de artă. În perioada 22-30 septembrie 2023 şase fotografi dedicați presei auto prezintă 30 de lucrări în format mare.

Fiecare dintre aceştia are un stil de lucru şi o viziune personală bine definită, acumulate pe baza unei experienţe câștigată în timp. Cei şase fotografi implicaţi în proiect sunt: Adrian Cobzaşu, Ramona Copil, Ciprian Mihai, Bogdan Paraschiv, Dragoş Savu şi Andrei Toboşaru.
În acest an, cu sprijinul unor parteneri puternici, tabăra de fotografie a fost organizată în Portugalia, pe o rază de până în 100 km în jurul Lisabonei. Rezultatul proiectului este o selecţie spectaculoasă de fotografii foarte variate atât ca abordare şi stil, cât şi ca teme. Lisabona a fost generoasă atât cu o lumină spectaculoasă, cât şi cu o varietate mare de cadre – de la zone urbane moderne, la natură în stare pură.
După o săptămână de prezentare la Galateca, selecţia de fotografii va fi prezentată de-a lungul anului în cadrul mai multor evenimente dar şi într-un program itinerant în reţeaua de dealeri autorizaţi BMW din ţară.
„Faptul că fotografiile sunt prezentate într-o galerie de artă, este o declaraţie despre valoarea lucrărilor şi calitatea fotografilor români. Suntem onoraţi de deschiderea şi entuziasmul comunităţii de fotografi şi sperăm să putem creşte proiectul în fiecare an”, a declarat Alex Şeremet, Corporate Communication Manager BMW Group România.
Gazda proiectului este şi în acest an Galeria Galateca, aflată în centrul Bucureştiului, pe Strada C. A. Rosetti 2-4, în clădirea Bibilotecii Central Universitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 4 = zero