Noua Dacia Duster, mai ieftină în Germania decât în România

0
67

Noua Dacia Duster facelift nu a apărut încă în România, dar se vinde deja pe multe piețe importante din Europa. Clienții din Germania, Franța și Spania se pot bucura de mașina fabricată la Mioveni, iar prețul nu este deloc piperat. Noua Dacia Duster facelift va fi comercializată și în România începând din luna septembrie.

Noua Dacia Duster facelift este disponibilă deja pe mai multe piețe din centrul și vestul Europei. A trecut doar o lună de la prezentarea modelului, dar în Germania, Spania și Franța vânzările sunt în toi. Românii mai au de așteptat. Variantă îmbunătățită va ajunge la vânzare din luna septembrie, așa că, deocamdată, pot să comande doar Duster pre-facelift. În acest timp, ar fi bine să strângem mai multe informații. Să vedem care sunt variantele de preț în Germania și Spania.

Noua Dacia Duster, preț accesibil în Germania

Noua Dacia Duster facelift are un preț accesibil în Germania. Modelul facelift este mai ieftin decât cel pre-facelift care se comercializează în România. Cât costă? Prețul de pornire este de 11.990 de euro. Care este motivul? În Germania există o echipare de bază care nu se comercializează pe piața românească.

Echiparea de bază include farurile LED, cu semnătură luminoasă care imita forma literei „Y”, jante din oțel de 16 inci, geamuri fumurii și volan multifuncțional. Versiunea cu transmisie automată, soluție rezervată motorizării TCe 150 EDC cu tracțiune față, pornește de la 20.190 de euro în Germania.

Noua Dacia Duster facelift se vinde și în Spania și Franța

Și clienții din Spania pot comanda noua Dacia Duster facelift. Prețul de pornire, pentru modelul cu motorizarea Eco-G cu 100 de cai putere, începe de la 13.900 de euro. În Franța, prețul versiunii de bază începe de la 14.900. Pentru modelul cu transmisia EDC, prețul de pornire este de 21.150 de euro.

În România, modelul pre-facelift pornește de la 14.050 de euro, iar prețul pentru cel facelift nu a fost comunicat.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− doi = 2