Noul hatchback Ford KA+ în Europa

0
48

ford ka+ (6)Astăzi, 8 iunie, Ford și-a lansat noul autoturism, Ford Ka+, în Europa.

ford ka+ (2) ford ka+ (1)Ford Ka+ este un hatchback cu cinci uşi bazat pe platforma globală Ford pentru autoturisme de mici dimensiuni şi oferă spaţiu generos pentru cinci persoane. Ka+ are o gamă de grupuri motopropulsoare simplificate bazate pe noul motor pe benzină Duratec. Disponibil în versiuni de motorizare, de 70 CP şi 85 CP, motorul de 1,2 l este derivat din aceeaşi gamă ca motorul de 1,25 litri disponibil pentru Fiesta. Combinat cu o transmisie manuală cu cinci viteze standard, motorul de 1,2 l a fost construit pentru a oferi eficienţă şi manevrabilitate, cu o plajă largă a cuplului  ce face ca autoturismul să fie uşor şi plăcut de condus atât în oraş cât şi la drum lung.

ford ka+ (5) ford ka+ (4) ford ka+ (3)
Alăturându-se gamei Ford de autoturisme de mici dimensiuni, Ka+ oferă o alternativă pentru cumpărătorii europeni care doresc un autoturism stilat și bine echipat, la un preţ de plecare pentru piaţa din România de 9.900 de euro. Românii vor putea comanda acest model începând cu luna septembrie.

Articolul precedentLucian Mîndruţă: „Nu mi-e teamă cu bicicleta prin București”
Articolul următorMaşini cu abur
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei × = 21