Noul Peugeot 5008

1
106

Leul se întoarce. Mai puternic, mai agil și… mai spațios. Noul Peugeot 5008 scapă de hainele de monovolum și a fost transformat într-un SUV spectaculos cu șapte locuri.

noul peugeot 5008 (5)„O nouă dovadă că segmentul monovolum-urilor îți trăiește ultimii ani” au murmurat jurnaliștii francezi. Noul 5008 măsoară 4,64 m lungime, cu 11 cm mai mult decât modelul din generația precedentă. Peugeot 5008 este construit pe o platformă nouă și este considerat fratele mai mare al noului SUV 3008.

noul peugeot 5008 (10)Cele două modele se vor prezenta în fața fanilor la Salonul Auto de la Paris, programat peste o lună. Noul Peugeot 5008 are în portbagaj un spațiu special pentru un scuter sau o bicicletă. Inginerii s-au gândit că prin această soluție șoferii vor parca mașina undeva în afara orașului și se vor deplasa către locul dorit pe două roți.

noul peugeot 5008 (2)Motorizarea entry-level este oferită de un motor turbo PureTech de 1,2 litri și 130 CP , iar cea de top are un motor de 165 CP cu cutie automată. Cel mai mic diesel va fi cel 1,6 litri și 100 CP ajutat de o cutie manuală cu cinci rapoarte. Pentru cei care au nevoie de puțin mai multă putere există varianta de 120 CP. În vârful gamei avem un motor de doi litri, în două trepte de putere: 150 și 180 CP.

noul peugeot 5008 (1)

 

Articolul precedentPorsche Panamera – Sedanul sport perfect?
Articolul următorInventatorul român
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× unu = 5