O MAȘINĂ „COOL”

0
108

images

 

 

 

 

 

 

„Cea mai ciudată, dar și cea mai amuzantă mașină construită vreodată” au scris jurnaliștii de la USA Today când au văzut micuțul automobil. Este vorba despre un BMW…un BMW Isetta din anul 1957.

images (1)

 

 

 

 

 

 

Pasagerii stau cam înghesuiți în cabină, ușa se deschide ca la frigider, iar motorul te ajută să ajungi doar până la 80 de km pe oră. O astfel de mașină cu toate „dotările” costă aproape 35.000 de dolari.

download

 

 

 

 

 

 

Este clar că cei care sunt gata să plătească această mică avere nu sunt cuceriți de calitățile automobilului și dau banii…pentru poveste. Până să ajungă pe primul loc în topul constructorilor premium, BMW și-a cucerit clienții cu această mașină micuță. Se întâmpla la doar câțiva ani după al doilea război mondial, într-o perioadă în care constructorul german avea mari probleme financiare. Succesul a venit repede. În șapte ani s-au înregistrat aproape 160.000 de comenzi.

click pentru video

Articolul precedentCUM SĂ-ȚI TRIMIȚI SOȚIA PE BANCHETA DIN SPATE
Articolul următor„Bestia” pe sase roti
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


7 + sapte =