CUM SĂ-ȚI TRIMIȚI SOȚIA PE BANCHETA DIN SPATE

0
43

Sigur că titlul este o glumă, iar producătorii de la Volvo nu la acest lucru s-au gândit atunci când au găsit soluția prin care copilul să poată călători pe scaunul din dreapta șoferului. Noul concept a fost prezentat la salonul auto de la  Shanghai.

635719511041939192-volvo2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazda ineditului scaun pentru copii este spațiosul model Volvo XC90. Avantajele sunt următoarele. Copilul poate fi supravegheat atât de șofer cât și de pasagerii din spate. În plus, vorbim despre un nivel superior de siguranță. Suedezii au gândit și mai multe spații de depozitare în interiorul suportului scaunului. Astfel, scutecele și biberoanele vor avea un loc special. click pentru video

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentRAR: Liviu Anghene – D’Artagnan de la RAR
Articolul următorO MAȘINĂ „COOL”
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sapte − = 3