„Selfie” cu Opel Adam si Razvan Fodor

0
64

Rayvan Fodor

Razvan Fodor este unul dintre cei mai apreciați prezentatori tv din România. Rolul de gazdă al celebrei emisiuni Masterchef l-a propulsat în topuri. Înainte să intre în televiziune, Fodor s-a remarcat ca solist al trupei Krypton, dar a jucat și în 12 filme românești. De câteva zile, Fodor și-a trecut în CV și o ședință foto cu noul Opel Adam Rocks.

Rayvan Fodor

Mașina de aproape 18.500 de euro l-a cucerit definitiv. „Mă gândeam să trec pe două roti, dar acum nu mai sunt la fel de convins că iau decizia bună” a spus Razvan Fodor. Automobilul testat poate ajunge la o viteză 196 de km/h, are motor de 999 cmc și se laudă cu 115 CP. Este echipat cu injecție directă, distribuție variabilă dublă, cutie manuală 6+1. Adam Rocks are un aer „macho” care poate să mulțumească și cel mai pretențios client. Are volanul încălzit, navigație și trage bine de tot cu casa. La finalul testului am înregistrat un consum de 5,1 litri la sută. click pentru video

 

 

Articolul precedentACORDURI PE ASFALT
Articolul următorRAR: Liviu Anghene – D’Artagnan de la RAR
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ opt = 11