Opel Corsa, mașina care se parchează singură

0
53

Noul Opel Corsa, mașina anului 2015 în România, iese în evidență prin sistemul inedit de asistență la parcare.

Practic mașina se parchează singură fără ca șoferul să fie nevoit să atingă volanul. Videoclipul de promovare pune mare accent pe acest aspect și are în prim-plan un cățel simpatic, aplaudat și extrem de apreciat pentru calitățile sale de „șofer”.

opel corsa

Opel Corsa folosește un sistem de ultrasunete care identifică locurile de parcare disponibile. Mașina este parcată automat, cu mare grijă, chiar și în cele mai înguste locuri.

opel corsa (2)

Opel face un pas mare și în ceea ce privește performanța, rafinamentul și eficiența. A cincea generație Corsa, are sub capotă un motor turbo pe benzină 1.0 ECOTEC. Acesta este disponibil în două variante de putere: 66 kW/90 cai putere și 85 kW/115 cai putere. Ambele îndeplinesc cerințele Euro 6. De asemenea, Opel lansează cu Corsa și noua generație de transmisie automată Easytronic 3.0. Printr-o simplă apăsare de buton, modul City, inclus în dotarea standard, sporește asistarea direcției la viteze scăzute.

Articolul precedentBar moto ca acasă
Articolul următorBizonul – un tanc românesc
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt + 7 =