Prima imagine oficială cu noua generație Mercedes-Benz S-Class

0
19

După ce o serie de imagini neoficiale au ajuns pe internet, Mercedes-Benz a publicat prima imagine oficială cu șaptea generație a modelului S-Class.

În prima fotografie se distinge grila clasică Mercedes-Benz și noile blocuri optice cu trei proiectoare LED.
Daimler confirmă astfel că lansarea noului model va avea loc în acest an, în ciuda zvonurilor care spuneau că a șaptea generație S-Class va fi lansat anul viitor din cauza întârzierilor provocare de pandemia de coronavirus.
A șaptea generație a modelului din clasa lux va purta numele de cod W223 și va fi un tur de forță tehnologic, așa cum l-a numit președintele companiei Mercedes-Benz, Ola Kallenius.


Nu există încă imagini oficiale cu interiorul noului model, dar din imaginile surprinse de un amator care au ajuns pe internet știm că noul model va avea o tabletă de 20 inch montată pe consola centrală.
Noua generație S-Class va primi o varietate de motorizări, inclusiv sisteme mild-hybrid la 48V pe benzină și o versiune plug-in hybrid.
Producția noului model va începe în luna septembrie la uzina Mercedes-Benz din Sindelfingen, Germania. Alături de noua generație S-Class, Mercedes-Benz va produce și un model complet electric, EQS, se va alătura gamei începând din 2021.

Foto: Mercedes-Benz

http://www.autotestmagazin.ro/noua-generatie-mercedes-benz-clasa-s-surprinsa-fara-camuflaj/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sase × = 42