Primul salon auto în plină pandemie de coronavirus. Reguli stricte de protecție

0
46

International Motor Show 2020 este primul salon auto care se desfășoară după declanșarea crizei sanitare la nivel global. Thailandezii au fost cei mai curajoși și au organizat acest eveniment la Bangkok. Spun „curajoși” după ce mai multe saloane auto au fost anulate. Cel de la Geneva, spre exemplu, nu se va desfășura nici măcar în anul 2021.

Organizatorii au acordat o mare atenție măsurilor de precauție și au impus o serie de măsuri stricte, destul de incomode. Frumoasele fete care prezintă mașini sunt obligate să poarte viziere de protecție, pe care de obicei le vedeam doar la medici. La intrarea în săli, temperatura corpului a fost măsurată cu o nouă tehnologie. Practic, fiecare vizitator a fost „scanat” din cap până în picioare pentru a nu exista probleme.

În ciuda acestor restricții, organizatorii au declarat că au fost tare surprinși de numărul mare de oameni care au vrut să vadă cum se prezintă piața auto după acest adevărat tsunami din primăvară. Și nu au regretat. Au văzut modele noi ca Peugeot 2008 și Land Rover Defender, au admirat un Maserati Levante și au visat la un Rolls Royce. Mașinile electrice au fost din nou foarte căutate, iar la standul unde era expus un model MINI a fost mare înghesuială.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


8 − = sapte