Primul SUV electric din istoria Jaguar

0
61

Jaguar a „furat” startul la Salonul Auto de la Los Angeles. Celebrul producător a prezentat primul SUV electric din istoria de mai bine de opt decenii a companiei.

SUV electric (4)

Propulsia va fi asigurată de o baterie litiu-ion, iar modelul va fi echipat cu două motoare electrice,  câte unul pentru fiecare punte. Primul model cu emisii zero din istoria Jaguar va avea o autonomie de peste 350 de kilometri.

SUV electric (6)

Cât privește designul, aceasta a fost inspirat de crossoverul F-Pace cât și de „sportivul” F-Type. „Este cel mai sexy SUV produs vreodată” au spus câțiva jurnaliști americani. Mulți dintre ei sunt convinși că acest SUV va fi un rival pe măsură pentru Tesla Model X.

SUV electric (7)

 

SUV electric (10)

Primul SUV electric de la Jaguar va intra în producția de serie în anul 2018. Deocamdată, prețul este o enigmă.

Sursa foto 1: http://www.theverge.com/

Sursa foto 2: http://jalopnik.com/

 

 

 

Articolul precedentMercedes C Class Coupe – Frumuseţea cere sacrificii
Articolul următorRAR Constanța
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci × = 10