Puțin, dar de efect

0
32

Compania germană jms Fahrzeugteile Carstyling & Tuning… Știu, v-ați săturat de firmele de tuning germane, dar asta-i situația: prin Europa sunt cam singurele care contează în domeniu, iar tunerii americani și cei japonezi se ocupă aproape exclusiv de modelele produse local. Revenind, jms (așa se scrie, cu litere mici) a prezentat un upgrade estetic discret pentru hatchback-ul Opel Astra GTC. Compacta germană a primit un nou spoiler față (250 euro), ce se aseamănă cu cel original, dar are un design mai sportiv în partea inferioară, cu fante ce asigură aer suplimentar pentru răcirea frânelor și o „lamă” generos dimensionată, cu rol în îmbunătățirea stabilității mașinii. La acest capitol contribuie și kitul de suspensie KW V1 (1.000 euro), ce coboară garda la sol cu 50 mm pe față și cu 40 mm pe spate.

Ca jante, jms a ales un set OZ Racing Ultraleggera de 20 inci, cu anvelope 245/40-20. Setul complet costă 3.000 euro și, pe lângă finisajul în negru, în viitor va fi disponibilă și o variantă cromată cu nervurile spițelor conturate cu diferite culori.

Firma germană dezvoltă și un program de tuning pentru motor și, cum gama Astra GTC cuprinde numai propulsoare turbo, rezultatele se anunță promițătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci − = 2