RAR Cluj în casă nouă

0
50

RAR Cluj s-a mutat. Noul sediu se află în comuna Gilău, lângă reprezentanța Volvo, pe DN1, în fosta locație a societății Auto Viena. Accesul în curtea reprezentanței se face pe lângă piciorul podului autostrăzii Transilvania. Mai multe amănunte despre activitatea RAR Cluj am aflat de la Augustin Marius Pop, șeful reprezentanței.

Auto Test: Cum vă simțiți în casă nouă?
Augustin Marius Pop: Formidabil. Sunt foarte încântat că am reușit să facem ce ne-am propus. Am încercat să mă orientez către punctele de acces în oraș, undeva unde să se ajungă ușor. Noi nu ne adresăm doar celor cu turisme și ne-am gândit și la transportatori. Ei ajung mai greu în oraș. De aceea am vrut ca sediul să fie lângă un nod de autostradă, aproape de o zonă circulată, cu acces facil.

Noul sediu ar reprezentanței RAR Cluj se află în comuna Gilău. Noua adresă este Gilău nr.1 A, iar numărul valabil pentru informații este 0264.266.491. Numărul unic de programări la nivel național este 021/9672.

Auto Test: Unde vă găsesc de acum clienții?
Augustin Marius Pop: Locația se află pe Gilău nr. 1A și nu este la mare distanță de fostul sediu. Noua adresă este chiar lângă piciorul autostrăzii Transilvania, în comuna Gilău. Reprezentanța noastră o să se vadă de pe autostradă și o să fie un punct de reper pentru foarte mulți oameni.
Auto Test: A fost greu să vă mutați?
Augustin Marius Pop: Ne-am mutat în două zile! Vineri funcționam în reprezentanța veche, iar la finalul programului ne-am strâns toate lucrurile și am plecat. A fost un efort mare, dar luni am lucrat în casă nouă, fără niciun fel de probleme. Ne-am mutat cu oamenii Registrului, nu am avut nevoie de nicio intervenție din exterior.
Auto Test: V-ați despărțit greu de vechiul sediu?
Augustin Marius Pop: M-am angajat la RAR în anul 1999, acesta a fost primul meu loc de muncă, am crescut aici și cam tot ce înseamnă viața mea este legat de această instituție. Eu am lucrat doar în vechiul sediu din comuna Florești. Am multe amintiri frumoase de acolo, dar este bine că am plecat. Clădirea se degrada, trebuia să o demolezi și să o construiești din nou. Această operațiune costa foarte mult, așa că ne-am mutat. A fost mai eficient și mai ieftin.

Marius Pop și echipa de la Cluj. Colegii noștri lucrează în două schimburi: schimbul I în intervalul orar 08.00. – 16.30 şi schimbul II de la ora 14.00 la ora 22.30.

Auto Test: Pe câte linii lucrați?
Augustin Marius Pop: Avem două linii. Ambele sunt funcționale la o înălțime de patru metri, asta înseamnă că putem să lucrăm cu orice tip de vehicul. Până acum nu aveam această posibilitate. În partea cealaltă dispuneam de două linii, dar una era limitată la 2,70 metri. Practic, pe această linie, nu intrau nici utilitajele ușoare care au în jur de trei metri. Vă spuneam că în acest moment avem două linii, dar la începutul anului viitor o să fim gata și cu ce-a de-a treia.

Tamas Laszlo: „Mi se pare că este o îmbunătățire semnificativă, din toate punctele de vedere. Mi-a făcut plăcere să vin la RAR.”
Rad Cristian: „Sunt condiții foarte bune pentru clienți și angajați. Vă doresc succes.”
Doru Goja: „Avem spațiu mai mult, nu mai este aglomerat. Sper ca angajații Registrului să se simtă și ei bine, așa cum ne simțim noi, în acest spațiu nou. Mi-ar fi plăcut ca parcarea să fie puțin mai mare, în așa fel încât autoturismele care nu mai au numere provizorii de circulație, aduse pe platformă, să poată fi lăsate aici, măcar o zi.”

Auto Test: Ce spun clienții?
Augustin Marius Pop: Sunt foarte mulțumiți. Activitatea se desfășoară rapid, este curat și civilizat. Avem o sală de așteptare mare, cu două puncte de casierie. Îi asigurăm că și de acum înainte ne vom face treaba profesionist.
Auto Test: Vă mulțumesc…
Augustin Marius Pop: Țin foarte mult să vă mai spun ceva! Echipa de la RAR Cluj este una dintre cele mai bune din țară și sunt foarte mândru de colegii mei. Faptul că reprezentanța noastră este mereu în top se datorează acestei echipe profesioniste!

Interviu realizat de  Sorin BARBU

Articolul precedentTEST: BMW K 1600 B – Cowboy german
Articolul următorTEST: Renault Koleos – Le le grand frère
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


doi + 7 =