Refresh stilistic și tehnic

0
56

La aproape trei ani de la lansare, SUV-ul de clasă mare Kia Sorento a trecut printr-un refresh stilistic și a devenit mai prietenos cu mediul. Produs în Coreea de Sud și în SUA, unde se bucură de succes, Sorento joacă în Europa rolul de vârf de gamă al Kia, dar nu și de vânzări, ce sunt mai degrabă modeste. De aceea, facelift-ul la care a fost supus pare influențat de gusturile europenilor.

La partea frontală, farurile redesenate, cu lumini LED în standard, noul spoiler, vopsit în culoarea caroseriei, cu proiectoare de ceață integrate, și grila radiatorului „tiger nose” (nas de tigru) dau un aer premium masivului tot-teren. Impresia vizuală pozitivă este augmentată de noile jante din aliaj ușor, de 19 țoli, și de stopurile și spoilerul spate complet noi.

Pentru habitaclu, Kia anunță finisări și materiale de calitate mai bună și o dotare mai generoasă, ce cuprinde consolă centrală și panou de instrumente mai ergonomice și mai ușor de citit, plus trapă din sticlă de (foarte) mari dimensiuni.

Gama de motorizări nu a suferit modificări, dar toate propulsoarele au devenit mai economice și cu emisii mai mici. Cu siguranță, lider de vânzări în Europa va fi versiunea diesel 2.2 CRDi 197 CP, ce are un consum mediu de 7,4 l/100 km și emisii de 194 g/km, conform producătorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 − doi =