Șic utilitar

0
43

Cu două locuri, cinci uși, dar cu stil și personalitate sută la sută Mini, noul model Clubvan și-a propus să-i cucerească pe cei care doresc o miniutilitară… altfel. Bazat pe platforma subcompactei Clubman, Mini transferă carisma și plăcerea șofatului caracteristice mărcii acestui nou model, dedicat utilizării urbane.

Transformarea lui Clubman în Clubvan nu a presupus modificări complicate: bancheta spate a dispărut, zona locurilor din față a fost separată de restul habitaclului printr-un perete din oțel și aluminiu, iar un strat de vopsea opacă a acoperit jumătatea posterioară a mașinii, inclusiv geamurile laterale și luneta. Clubvan se încadrează astfel ca autovehicul comercial și, ca urmare, este impozitat la cote mai reduse.

Spațiul util are 115 cm lungime, 102 cm lățime în cea mai îngustă zonă și o capacitate de încărcare maximă de 860 litri/500 kg. În podea există șase puncte de ancorare pentru încărcătură.

Noul model va fi comercializat din toamnă și va fi oferit în trei versiuni de motorizare, două pe benzină, One Clubvan 98 CP și Cooper Clubvan 122 CP, și una diesel, Cooper D Clubvan 112 CP. Toate variantele vor avea ca dotare standard o cutie de viteze manuală cu 6+1 raporturi. Opțional, dieselul va putea fi cuplat la o transmisie automată cu 6+1 trepte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


patru + = 9