Regina Marii Britanii, la volan

0
65

Regina Marii Britanii la volan? Greu de văzut o așa imagine. Și totuși, fotografii de la Daily Mail au avut mare noroc și au surprins-o, la volan, pe Elisabeta a II-a. Regina are 91 de ani și este singura persoană din Regatul Unit care are voie să conducă fără permis.

Regina Marii Britanii (4)Jurnaliștii britanici au scris că fotografiile au fost realizate pe drumul de aproape două mile și jumătate, ce leagă Royal Chapel de reședința de la Windsor Park și au remarcat că Regina era însoțită doar de unul dintre angajații serviciului de pază.

Regina Marii Britanii (5)Evenimentul a oferit un prilej de consulta arhivele. Jurnaliștii au găsit câteva fotografii mai vechi în care Majestatea Sa apare la volan.

Regina Marii Britanii (3)
Această fotografie a fost realizată în anul 2000.

Cea mai veche este din anul 1945, din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În perioada respectivă, Regina a fost numită colonel și s-a alăturat Serviciului Teritorial Auxiliar. „ Atunci a învățat să conducă și a devenit un foarte bun mecanic” au amintit ziariștii de la Daily Mail.

Regina Marii Britanii (6)
Elisabeta a II-a în anul 1945

sursa foto: http://www.dailymail.co.uk

Articolul precedentChef Cătălin Scărlătescu: „Noi suntem Beatles din bucătărie”
Articolul următorTEST: Peugeot 3008 – Imagine distinctă
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 − unu =