Registrul Auto Român verifică gratuit emisiile poluante generate de mașina dumneavoastră!

0
61

emisiile poluanteAveți la dispoziție 11 zile în care puteți vizita standul RAR de la Salonul Auto București și evalua, în condiții profesioniste, nivelului noxelor autoturismului pe care îl conduceți!

emisiile poluanteAutomobilul este, în zilele noastre, aproape o necesitate. Cei mai mulți dintre noi depindem de deplasarea cu autoturismul personal și îl folosim aproape zilnic în condiții de trafic sufocant. Poluarea generată de noxele auto a atins cote alarmante, în special în marile aglomerări urbane. Și, din păcate, este vorba de aerul pe care îl respirăm noi și toți cei dragi nouă. Tocmai de aceea este foarte important să vă asigurați că autovehiculul dumneavoastră corespunde din acest punct de vedere.

emisiile poluantePentru că știm cât de important este timpul dumneavoastră, dar și resursele financiare, Registrul Auto Român a decis să vină în sprijinul clienților săi. Astfel specialiștii noștri sunt gata să vă evalueze GRATUIT autoturismul din punct de vedere al emisiilor poluante, la un stand special amenajat în acest sens în parcarea Romaero Băneasa. Zona de evaluare va fi deschisă publicului pe toată durata desfășurării Salonului Auto Bucureşti – mai exact în perioada 20-30 octombrie 2016.

Contați pe profesionalismul nostru!

Vă așteptăm cu plăcere la standul Registrului Auto Român de la Salonul Auto Bucureşti!

Articolul precedentFord Mustang V8: Furia galbenă
Articolul următorNicu Covaci: „Phoenix este viaţa mea… sufletul meu!”
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


noua + = 13