Renault Captur în România

1
50

Surprinde viața! Acesta este îndemnul sub care și-a făcut intrarea Renault Captur în România. Primul crossover urban al mărcii franceze îmbină elemente din trei clase auto: poziția de condus înaltă, specifică unui SUV, habitabilitatea și modularitatea unui monovolum, precum și manevrabilitatea și plăcerea de a conduce specifice unei compacte.
Noul model propune o serie de inovații practice, în premieră pentru segmentul său: compartiment de depozitare „Easy Life”, ce înlocuiește torpedoul clasic, cu o capacitate de 11 litri și posibilitate de a fi accesat de către șofer de pe scaunul său, tapiserie „Zip Collection”, detașabilă și lavabilă, planșeu de portbagaj reversibil; card de acces și de demaraj; faruri de zi LED.
Gama Renault Captur cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique, şi trei motorizări: Energy TCe 90 și Energy TCe 120 EDC, ambele pe benzină, și dieselul Energy dCi 90. Tracțiunea se face exclusiv pe roțile față. Prețul de pornire este 12.600 euro, inclusiv TVA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− cinci = 4