Românii care dețin brandul Allview vând mașini electrice

0
81

Românii care dețin brandul Allview s-au apucat să vândă mașini electrice. Până acum au ținut secret numele automobilului pe care îl vor comercializa pe piața din România, dar acum câteva zile au ridicat cortina și au anunțat că vor vinde pe piața noastră modelul Skywell ET5. Iar acesta este doar începutul…

Românii care dețin brandul Allview vor să-și crească puternic afacerile și unul dintre segmentele pe care pariază este vânzarea de mașini electrice. Până acum câteva zile au ținut secret numele automobilului pe care îl vor promova și comercializa în România, dar acum s-a lămurit toată povestea. Este vorba de Skywell ET5, un model full electric, produs în China.

Anunțul a fost făcut de oficialii companiei Visual Fan, deținătoarea brandului Allview, o firmă care s-a impus în peisajul autohton prin comercializează de smartphone-uri, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. Visual Fan a deschis o nouă linie de business care va fi operată de Visual EV S.R.L, o companie care are ca obiect de activitate distribuția de mașini electrice.

Românii care dețin brandul Allview vând mașini electrice

„Astăzi am pus bazele unui proiect ce vizează un viitor sustenabil, durabil și care plasează grupul Visual Fan în topul noilor tendințe din industria IT. Experiența și know-how-ul dobândite în cei aproape 20 de ani de activitate, ne-au ajutat de-a lungul timpului să anticipăm trendurile din industrie și să integrăm ultimele tendințe și inovații tehnologice în portofoliul nostru. Momentan, există la nivel global trendul prin care companiile din tehnologie aderă la industria auto, ca urmare a gradului ridicat de inovare și tehnologizare a autovehiculelor.

Deși tatonăm această idee de business de peste doi ani, acum am decis că este momentul să ne lansăm în industria mașinilor electrice, care se îndreaptă din ce în ce mai mult spre tehnologie și inovație. Decizia de aderare la industria vehiculelor electrice pune în mișcare strategia de dezvoltare a grupului Visual Fan din următoarea decadă și astfel, ne dorim să transmitem o nouă viziune strategică”, a declarat Lucian Peticilă – CEO Visual Fan S.A. și Visual EV S.R.L.

Planul companiei este ambițios și vizează dezvoltarea unui sistem integrat, de la distribuția de mașini electrice, realizarea a cel puțin 6 showroom-uri în principalele orașe ale României, dar și oferirea de servicii post vânzare complete. Visual Fan preconizează o creștere a cifrei de afaceri la nivelul grupului, cu 10%, până la finalul anului 2022. Strategia pe termen lung vizează dezvoltarea portofoliului și adiția de noi modele, pentru a acoperi necesitățile pieţei de masă.

Compania care deține Allview o să vândă în România un SUV full electric, produs în China. Skywell ET5 are o autonomie de 400 km mixt (WLTP) și 456 km City Drive, echipat cu sistemul automat de asistență la conducere – L2.5 și numeroase opțiuni premium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 − = zero