S-a lansat Tesla Model 3

0
43

tesla model 3 (9)Tesla și-a lansat acum câteva ore noul model. Tesla Model 3 este unul dintre cele mai așteptate autovehicule ale acestui an.

tesla model 3 (8) tesla model 3 (10) tesla model 3 (3)Producătorul american promite o mașină electrică, spectaculoasă, începând de la 35.000 de dolari, un preț care diferă mult de modele anterioare, Model X și Model S. În ziua lansării, noua mașină a putut fi testată de câțiva norocoși. Tot atunci s-au înregistrat și 133. 000 de comenzi. Oamenii au dat avansul, deși primele modele vor fi pe șosele abia la începutul anului 2017.

„Se pare ca va trebui sa mărim producția Model 3” a declarat încântat Elon Musk, CEO Tesla. Model 3 poate ajunge de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 6 secunde și are o autonomie de 350 de km. Deocamdată numărul stațiilor de alimentare pentru motoare electrice este destul de mic, dar Tesla și-a propus să îl dubleze până la sfârșitul anului 2017.

Articolul precedentA apărut Auto Test – aprilie
Articolul următorTEST: Toyota Yaris Hybrid – Cel mai mic Prius
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


unu − 1 =