Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti – SIAB 2018

0
40

Salonul Internaţional de Automobile Bucureşti – SIAB 2018 – România din nou în circuitul auto mondial

Salonul Internațional de Automobile București (SIAB) revine după 11 ani de la ultima ediție și este cel mai mare din SE Europei. SIAB 2018 este organizat de Romexpo în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și în parteneriat cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA).

SIAB face parte din calendarul oficial al Organizației Internaționale a Constructorilor de Automobile (OICA) și va avea periodicitate bienală, după modelul celor de la Paris și Frankfurt. Spațiul expozițional asigură condiții de excelență și dispune de 27.000 m2 în interior și 20.000 m2 în exterior, unde va fi amenajată o pistă de teste și o suprafață destinată mașinilor cu tracțiune 4×4. Organizatorii se așteaptă ca numărul vizitatorilor să depășească 150.000, iar prețul unui bilet de intrare este de 30 de lei. Evenimentul rămâne cel mai important de acest gen de la noi. SIAB 2018 va avea loc în perioada 23 martie – 1 aprilie, la mai puțin de o săptămână de la finalul salonului Auto de la Geneva.

Articolul precedentCutia pe roţi – soluţia viitorului?
Articolul următorMașina deșteaptă
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


2 × doi =