Schimbări la modelele Cupra Leon și crossoverul Formentor. FOTO

0
35

Primăvara se numără „actualizările” la o gamă foarte mare de modele. Așa se întâmplă în această perioadă și cu Formentor și Cupra Leon. Producătorul a transmis că ambele mai mașini primesc un aspect mai agresiv. Dar sunt și mai puternice!

Facelift pentru Cupra Leon și crossoverul Formentor

Cupra a dezvăluit oficial actualizările pentru modelele Leon și Formentor. Aceasta este modalitatea prin care celebrul producător spaniol încearcă să se mențină în atenția publicului și, firesc, să mențină vânzările la un nivel foarte înalt. Iar îmbunătățiri găsim „la tot pasul”.

Designerii au adoptat o abordare curajoasă și au redesenat complet partea frontală a ambelor mașini. Astfel, Leon și Formentor, după facelift, pot fi ușor identificate prin noul spoiler frontal, care aduce aminte de aspectul unui nas de rechin, inspirat de modelul Terramar. Găsim și noi blocuri optice, sigle proaspete și o grilă frontală mai impunătoare pentru ambele mașini. În partea din spate, sigla a fost integrată în banda luminoasă LED.

În ceea ce privește interiorul, ambele mașini au avut parte de un proces de schimbare. Vorbim aici despre o consolă centrală redesenată, materiale noi și scaune tip scoică acoperite cu 73% microfibră reciclată sau piele ecologică. Cupra a reconfigurat, de asemenea, tabloul de bord digital și a instalat un ecran central mai mare, cu o diagonală de 12,9 inch.

Atât Leon cât și Formentor primesc și un sistem audio de înaltă calitate cu 12 difuzoare de la Sennheiser.

Lista de motorizări

Versiunile de performanță vor fi în continuare produse de platforma MQB Evo. Motorul de doi litri care dezvoltă 333 CP este disponibil doar pe Leon Sportstourer și Formentor și vine cu un torque splitter, similar cu cel întâlnit pe Audi S3 facelift, dar și cu un sistem de frânare de la Akebono. Transmiunea este automată cu șapte trepte și avem și tracțiune integrală.

Pentru clienții care nu sunt atât de atenți la viteză și putere, dar își doresc să fie ceva mai prietenoși cu mediul, în gama de motoare se regăsește și motorul TSI de 1,5 litri, cu 150 CP și tehnologie mild-hybrid, precum și două variante plug-in hybrid.

Acestea sunt echipate cu același motor de 1,5 litri și sunt disponibile în două niveluri de putere: 204 CP sau 272 CP. Datorită bateriei de 19,7 kWh, variantele PHEV pot parcurge peste 100 km cu o singură încărcare. Cupra anunță că va menține și opțiunile diesel pentru această actualizare.

Sursa Foto: cupramedia.co.uk

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei × 9 =