Sfaturi pentru cei care vor să schimbe culoarea maşinii

0
68

culoarea masinii 2Cum trebuie procedat în situaţia în care aţi schimbat culoarea maşinii dumneavoastră.

culoarea masinii028_În concordanţă cu Directiva Uniunii Europene nr. 2001/116 cele 10 culori de bază înscrise în cartea de identitate sunt: alb; galben; portocaliu; roşu; violet; albastru; verde; gri; maro şi negru.
După vopsirea vehiculului în culoarea preferată, trebuie să vă prezentaţi la sediul unei reprezentanţe R.A.R. pentru modificarea culorii în cartea de identitate a vehiculului.
Actele necesare la R.A.R. pentru modificarea cărţii de identitate a vehiculului (C.I.V.) sunt:
– cerere activitate R.A.R. (cererea se va completa olograf de către solicitant pe propria sa răspundere, va fi semnată în prezenţa angajatului R.A.R. care efectuează prestaţia);
– act de identitate solicitant;
– cartea de identitate a vehiculului.
Menţionăm că pentru modificarea culorii în cartea de identitate a vehiculului este necesară obţinerea în prealabil a unei programări, la numărul de telefon 021/9672 (*tarif normal Telekom), în cazul în care vă hotărâţi să veniţi cu autovehiculul la reprezentanţa R.A.R..
Informaţii suplimentare se pot obţine la tel.: 021/9672 (*tarif normal Telekom)

Articolul precedentRAR Vâlcea: Adriana Bălănescu – De 3X femeie
Articolul următorChef Cătălin Scărlătescu: „Noi suntem Beatles din bucătărie”
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 − = zero