Simțul modei apare și la mașini

0
62

Se spune despre femei că sunt un dezastru în trafic. Eu aș propune să ne mai gândim! Mai contează foarte mult și mașinile pe care acestea le conduc.Reprezentantele sexului frumos sunt interesate de calitățile mașinii, de opțiuni, de gradul de siguranță pentru șofer și pentru pasageri. Mai ales dacă asta implică și unul sau doi copii. Dacă pentru bărbați contează, în primul rând, performanțele mașinii, doamnele și domnișoarele se bazează pe fiabilitatea mașinii, raportul calitate-preț și gradul de siguranță. Mai presus de orice altceva, au nevoie de o mașină în care să aibă încredere. O mașină pe care să se poată baza, să fie accesibilă ca preț, cu un aspect elegant și ușor de manevrat, ușor de parcat. Unele mașini par să fie construite special pe gustul doamnelor, asta pentru că simțul modei există și la proiectanții de mașini.

De-a lungul anilor, femeile au început să conteze în industria auto. Şi chiar să dea tonul în unele cazuri. La nivelul clasei mici, femeile reprezintă majoritatea utilizatorilor. Deși niciun producător de automobile nu ar recunoaște acest lucru. Cu sau fără voia lor au produs automobile care, prin aspect și funcționalitate, corespund foarte bine exigențelor feminine.
Ştiu ce gândiți. Femeile vor mașini de culoare roșie, eventual mici și cu stikere colorate, înflorate, lipite peste tot! O femeie își alege o mașină care să îi exprime personalitatea sau își alege mașina în funcție de culoare, ca să se asorteze cu părul sau cu poșetele? Sau pantofii? Însă lucrurile s-au mai schimbat! Doamnele au evoluat în alegerea mașinii preferate sau perfecte pentru statutul pe care îl ocupă. Dacă vorbim despre culori, veți observa că cele închise sunt printre alegerile ideale, însă mai sunt și „scăpări” de culori orbitoare pentru cele fără inhibiții. Sau care vor pur și simplu să iasă în evidență. De la mașinile mici doamnele au avut curaj să treacă la cele mari și chiar SUV-uri. De ce? Le oferă mai multă securitate și funcționalitate. Şi mai ales au loc din belșug pentru shopping. Cât despre performanțe nu cred că este un criteriu pe care doamnele îl iau prea în serios. În ultima perioadă am văzut femei la volanul unor mașini mai degrabă pentru bărbați. Şi asta mi-a plăcut. Înseamnă că femeile au prins mare încredere în abilitățile și alegerile lor. Așa că cele care aveți posibilitatea financiară nu va mai „pitiți” în cutiuțele mici. Gata! Arătați că se poate și cu „dimensiuni mai mari”.
Alegerea mașinii este totuși o chestiune de gust. Nu de sex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


unu + = 6