Sprijin pentru sportul românesc

0
42

Conform unui comunicat de presă, compania Mercedes-Benz România a încurajat și a susținut sportivii români în cadrul campionatelor naționale și europene de înot, desfășurate între 2 și 6 iulie, respectiv, 9-13 iulie. Înaintea celor două competiții majore, Mercedes-Benz România a oferit echipamente sportive înotătorilor, arbitrilor și antrenorilor. În plus, sportivii selectați pentru campionatele europene au fost transportați la aeroport, în confort și siguranță, la bordul unui van Mercedes-Benz Vito.

Acest autovehicul a fost primit spre utilizare, în luna martie, de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), în urma parteneriatului încheiat cu Mercedes-Benz România. „Mercedes-Benz este atât un partener solid şi dinamic, cât şi o imagine inspiraţională pentru sportivii noştri. Cu ambiţie, creativitate şi perseverenţă, reinventându-se permanent, oricine poate ajunge la rezultatele la care visează. Acțiunile noastre împreună cu Mercedes-Benz România abia au început și cu siguranță vor continua cu succes”, a spus preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec.

La începutul acestui an, Mercedes-Benz România a încheiat parteneriate cu FRNPM, Federația Română de Tenis şi cu Fundaţia Olimpică Română, oferindu-le câte un Mercedes-Benz Vito. Timp de trei ani, cele trei organizaţii sportive vor putea utiliza acest autovehicul în activităţile pe care le vor desfăşura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


1 + = doi