Ştiu că sunt şi şoferiţe foarte bune

0
174

soferite foarte bune (3)

Când spui vară şi mai ales vacanţă spui maşini decapotabile, sexy, puternice, dornice să se audă la zece străzi distanţă. Ce faci când acestea sunt conduse chiar de femei? Ce faci de obicei. Întorci capul după ea. Maşina? Femeia? Nu contează. Credeai că nu există șoferițe foarte bune?
soferite foarte buneFie că sunt cumpărate de către bărbaţi pentru a le impresiona, fie că sunt cumpărate de femei pentru propriile lor nevoi, maşinile au încetat de ceva timp să mai fie un bastion al masculinităţii. Drept urmare, fără a fi neapărat pasionate de maşini, femeile au ajuns să aibă o influenţă extraordinară asupra industriei auto. Și statisticile confirmă că femeile sunt șoferițe foarte bune.

soferite foarte bune (6) Conform statisticilor în spatele a peste 80% dintre deciziile de achiziţionare a unei maşini stă o femeie. Marii producători din lumea auto au început să acorde o atenţie foarte mare acelor aspecte prin care pot valorifica cât mai mult acest neaşteptat interes al femeilor pentru maşini. Femeia decide dacă aceasta este suficient de comodă la drum lung, dacă portbagajul este încăpător pentru bagajele de vacanţă sau pentru căruciorul copilului, dacă are culoarea potrivită sau consumul este bun în oraş. Asta ca să nu facem, totuşi, prea multe plinuri pe săptămână… Cu pasiune sau nu, există, cu siguranţă, în rândul femeilor un interes din ce în ce mai crescut pentru automobile. Însă, o dată ce a crescut interesul, a crescut şi încrederea iar o dată cu aceasta şi agresivitatea în trafic.

soferite foarte bune (7)

Văd în ultima perioadă tot mai multe femei agresive când vine vorba de condus. Stilul un pic haotic, lipsa de interes faţă de ceilalţi participanţi în trafic, neatenţia, limbajul total neadevcat şi nejustificat câteodată, mă fac să cred că s-au schimbat rolurile pe stradă. Este uimitor cât de rele pot fi în trafic. Şi uneori chiar şi cu copii în maşină, iar asta mă sperie cel mai tare. Că nu mai au control.
Ştiu că sunt şi şoferiţe foarte bune, însă, vreau să cred că acelea nu ies doar în weekend. Îmi doresc să le văd mai des.
Doamnelor și domnişoarelor lăsaţi bărbaţii pentru voci ridicate, vorbe nemăsurate, pumni în volan, manevre de nervozitate şi plecări supărate de la semafor. Lăsaţi‑le lor aceste ieşiri masculine şi fiţi voi cele talentate. Voi sunteţi acolo să arătaţi înţelepciunea, distracţia şi plăcerea de a conduce o maşină frumoasă şi puternică precum sunteţi voi.
Cât despre numărul nostru de vară, vă invităm să citiţi despre pe BMW Seria 4 Cabriolet, o maşină puternică, frumoasă şi atrăgătoare alături de celelalte modele prezentate pline de personalitate. Interviul în exclusivitate cu Mihai Panaitescu, designerul auto şcolit în Italia, ce a lucrat pentru Pininfarina şi Lotus, chitara Alfa Romeo dar şi cursa de 24 de ore de la Le Mans sunt doar câteva dintre subiectele cu care vă lăsăm să vă delectaţi în vacanţă.
Lectura plăcută!

Sursa foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 + = treisprezece