Start pentru producția noului Opel Astra la uzina de la Russelsheim

0
55

Noua generație a modelului compact Opel Astra a intrat în producția de serie la uzina de la Russelsheim, lângă Frankfurt.

A șasea generație a popularului model compact Opel Astra a fost lansată în toamna anului trecut, iar acum constructorul german anunță debutul producției de serie. Noul model este asamblat la uzina Opel de la Russelsheim.

Opel a produs deja peste 500 de unități, astfel că primii clienți își vor primi mașinile începând din primăvară. Noul model este disponibil cu motorizări turbo pe benzină de 1.2 litri cu 110 sau 130 CP, dar și alături de propulsorul turbodiesel de 1.5 litri și 130 CP. Pentru prima dată, Opel Astra va fi disponibil și în versiuni plug-in hybrid și full electric.

Pentru moment, clienții pot alege versiunea plug-in hybrid ce folosește motorul pe benzină de 1.6 litri alături de un motor electric pentru un total de 180 CP. În viitor, va fi disponibilă o versiune PHEV de 225 CP. Din 2023, va fi lansat și model Opel Astra-e, complet electric.

Prețurile pentru piața din România încep de la 19.500 euro. Sunt disponibile cinci versiuni de echipare: Astra, Edition, Elegance, GS Line și Ultimate.

Foto: OPEL

http://www.autotestmagazin.ro/opel-astra-ambitie-indreptatita/

http://www.autotestmagazin.ro/test-opel-astra-generatia-fitness/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sapte × 3 =